2023 m. birželio 19 d., pirmadienis

DARBĄ PRADĖJO TARPTAUTINIO EKSLIBRISŲ KONKURSO ,,TIM-75“ VERTINIMO KOMISIJA, KURIAI ATSTOVAUJA IR MŪSŲ KOLEGA PROF. VAIDOTAS JANULIS

Trakų meno mokykloje rinkosi Trakų istorijos muziejaus organizuojamo 7-tojo tarptautinio ekslibrisų konkurso vertinimo komisija (2023 06 15–16).

Minint Trakų istorijos muziejaus veiklos 75-ąją sukaktį, surengtas tarptautinis ekslibrisų konkursas ,,TIM-75“ (TIM – Trakų istorijos muziejus). Džiaugiamės ir didžiuojamės, kad į konkurso vertinimo komisiją jau antrą kartą buvo pakviestas ir mūsų kolega, Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos galerijos parodų kuratorius, Gerardo Bagdonavičiaus ekslibrisų fondo pirmininkas prof. Vaidotas Janulis. Šiuo konkursu susidomėjo daugybė kūrėjų, kurie jau spėjo nustebinti savo meniniais sprendimais, dvasine pajauta. Akivaizdu, kad atrinkti geriausius darbus bus iš tiesų nelengva, todėl vertinimo komisijai linkime sėkmės ir teisingų sprendimų. Konkurso rezultatus sekite Trakų istorijos muziejaus socialiniame tinkle.

Dianos Janušaitės inf.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą