2018 m. gegužės 29 d., antradienis

GEGUŽIŲ PROGIMNAZIJOS MOKSLEIVIAI DALYVAVO PROJEKTO „LIETUVOS EKSLIBRISUI – 500“ KŪRYBINĖSE DIRBTUVĖSE


2018 m. gegužės 29 d. Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešojoje bibliotekoje (toliau ŠAVB) vyko projekto “Lietuvos ekslibrisui – 500“ kūrybinės dirbtuvės. Autoekslibrisų kūrimo užsiėmimuose dalyvavo Gegužių progimnazijos 3 d. klasės moksleiviai ir jų mokytoja Ligita Norvilienė
Moksleiviai kūrė unikalius ekslibriso atspaudus monotipijos technika, įgijo žinių apie knygos ženklo ypatybes ir panaudojimo galimybes, daugiau sužinojo apie dailininko G. Bagdonavičiaus asmenybę ir pasiekimus ekslibrisų kūryboje bei ŠAVB Knygos grafikos centrą. Projektą dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Šiaulių miesto savivaldybė.

Lolitos Brazos inf.

Projektą dalinai finansuoja:





* Be autoriaus ir Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos (ŠAVB) sutikimo šį kūrinį draudžiama atgaminti bet kokia forma ar būdu, viešai jį skelbti, įskaitant padarymą viešai prieinamo kompiuterių tinklais (internete), išleisti ir versti, platinti kūrinio originalą ar jo kopijas juos parduodant, nuomojant, teikiant panaudai ar kitaip perduodant nuosavybėn. Be autoriaus ir ŠAVB sutikimo draudžiama šį kūrinį, esantį viešosiose bibliotekose, mokymo įstaigose, muziejuose ar archyvuose, mokslinių tyrimų ar asmeninių studijų tikslais viešai skelbti ar padaryti jį viešai prieinamą kompiuterių tinklais tam skirtuose terminaluose tų įstaigų patalpose. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą